Öltözők a fiúk és a lányok, különösen a nagy korkülönbség

Öltözők a fiúk és a lányok, különösen a nagy korkülönbség lehet veszélyes feladat, de ami a legfontosabb, hogy a fedezetet egy idősebb gyermek személyiségének fejlődését, míg biztonságának biztosítása a legfiatalabb.

Ahogy egy barátom megkért, hogy hogyan válasszuk ki a bölcsőt a baba. A legnagyobb probléma ez a megoldás, hogy előre, milyen rendszer (kiságy) a legjobban megfelel az Ön igényeinek pontosan. Kérheti a véleményét barátaival, de az utat az élet nem az, hogy nagyon hasonlít a tiéd. Azt szeretnénk Magyar gyermek bútorok, hogy ágyba végül átalakult egy ágy, idősebb korban a gyermek? És mi a helyzet az ultra trendi designer kerek ágyakat? Hol kezdjük, hogy szűkíti a lehetőségeket?
78_baby129
Kezdjük …

biztonság:

Az előnye, hogy vásárol egy új bölcsőt, új kiságy meg kell felelnie a vonatkozó hatósági szabványok és minimális biztonsági előírásokat. Tehát még a legolcsóbb új kiságy matrac megfelel a szabványnak, ami lesz szabványos méretű és szilárd,; nem lesz hiányzó / sérült alkatrészek vagy rudak vagy kártya, a fej és a lábak, vagy azok, amelyek károsíthatják; lécek vannak egymástól nem több, mint 6 cm.

Ha lefeküdt örökölt egymástól Magyar gyermek bútorok, győződjön meg arról, hogy az megfelel a biztonsági követelményeknek (erről bővebben). Megszabadulni az összes olyan elemet, amely már festett korábbi tulajdonosai a kiságy. Megvásároltuk első ágy, a második alkalommal kölcsönzött, mert az első baba aludt az első ágyban, amikor a második gyermek rodilsya.Krovatka kölcsönöztem egy viszonylag új, és megfelel a biztonság.

Jellemzők gyermekágy:

Biztonsági okokból a kényelmet és gondoljon a következő kérdés, hogy hasznos lesz, és jobb az Ön és családja:

Szeretné egy bölcsőt kerekeken?
Azt akarjuk, hogy a magassága a kiságy oldalai szabályozni?
Szeretné magasságát a matrac?
Hány szint beállításához a matrac magassága fontos?
Azt akarod, hogy ágyba a baba átalakult egy ágy napi alvás később a gyermek életkora?
Szeretné használni ezt vége után egy kanapé szolgált?
Milyen színű kiságy elfogadhatóbb és megfelel a gyermek szobájában dekoráció?

A választás az ágynemű egy fiú: Magyar gyermek bútorok a kombinációja kék és barna árnyalatai

Baba ágynemű érdekes ürügyet kezdeni kirándulásokat a boltok bevásárló a gyermek, amint tudja, hogy van egy fiú vagy lány. Sok várandós anyák is boldog keltetés szív alatt a fia, de egy kicsit csalódott, amikor a vásárlás. A végén, akkor megszünteti a rózsaszín! De akkor is létrehozhat egy gyönyörű, csodálatos hely a fiúk.